Om oss

Vi er en familie på fire som bor i Mandal. Frank, Anne Christine, Thea og Peder.
Tre av oss er veldig glad i å gå på tur, og har hatt mange fine opplevelser både på ski og til fots. Vi begynte å gå turer når Thea og Peder var små, enten oss tre alene, eller så hadde de med seg venner. Heldigvis er det mange turglade barn i vennekretsen. Guttene i Peders klasse, «Tøffe typer» har vi også hatt fine turer med. Mange gode øyeblikk, kommentarer, og bilder å se tilbake på med stor glede:-)
Far Frank er som oftest gladest når han kan slippe. Om det er å slippe å være på tur, eller for å få fruen ut av hus noen dager vites fremdelse ikke….

Å sykle Nordkapp – Lindesnes har vi drømt om en god stund. Det var en idé Thea hadde for et par år siden når vi krysset Hardangervidda på ski. «Det neste vi skal gjøre er å sykle Norge på langs». Allerede da var ideen sådd, men det var februar i år at vi, til Franks store fortvilelse, bestemte oss for å gjøre alvor av planene.
I mars ble nye sykler bestilt, og nå i april har vi fått oss flere fine turer på sykkelen. For «noen» har turene fortonet seg en smule tyngre enn for andre. Thea og Peder har trent jevnt og trutt i mange år, dog ikke på sykkel, men det viser seg at «all trening er god trening». Mor sverger til skippertaksmetoden og setter alle kluter til nå de siste ukene før avreise. Frank blir hjemme å passer jobben og katten.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Thea 15 år, Hobby: Løping. Peder 13 år, Hobby: Fotball. Anne Christine 41, Friluftsliv. Jobber på Furulunden skole.

Reiserute
Vi starter på Nordkapp og vil følger kystruta nedover. Innom Tromsø for å endelig besøke onkel Tarald og Britt Jorunn. Derfra over Senja, videre til Andenes og Sortland. Lofoten, over til Bodø, Sandnessjøen, Brønnøysund, Trondheim, Kristiansund, Molde,Florø, Bergen, Stavanger, Lindesnes.
Dette er reiseruten i grove trekk. Detaljert reiserute kommer senere.

Reklame

3 tanker om “Om oss”

  1. Så gøy. Vil bli en opplevelse for livet. Gleder meg til å følge dere. Mange heiarop herfra😀😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: