6 tanker om “Fantastiske Norge. ”

 1. Morsom og interessant turblogg. Hvordan trener du mellom turene for å holde turformen?

 2. Jeg tenker særlig på de to første etappene av Massiv – fra Sota til Nørdstedalsseter og derfra til Sognefjellshytta. Det er to drøye dager og man må være temmelig solid i beina for å starte en langtur slik. Jeg kommer til å gå andre veien, fra Breistølen og nordover. Passer best med transportene. Gikk fra Breistølen til Haukeliseter i sommer og tar den nordlige delen på ski på ettervinteren.

  1. Joda, drøye etapper, husker det:-) Spesielt Nørdstedalseter til Sognedalshytta. Skikkelig dårlig sikt til tider, og omlagt løype som ikke var merket av på kartet.
   Tror ikke det blir noen problem når du går motsatt vei, kan vise deg på kartet hvis du vil. Var ikke særlig mye sprut i bena etter den etappen nei:-)
   Du første etappen, fra Sota, gikk fint, men ganske kjedelig langs vannet.
   Hadde veldig lett sekk hele Massiv, det hjalp meg veldig.
   Lett sekk og lette sko:-)

   Du kan bare glede deg. Fint område du har igjen. Når gikk du i sommer?

   1. Hei igjen. Takk for tilbudet. Regner med at ruten er kvistet når jeg skal gå i mars/april. Hvis turen må utsettes til sommeren kan vi snakkes.
    Jeg var fremme ved Haukeliseter 4. september etter en fin tur med mye dårlig vær. Har diskutert/bemerket til DNTat åpningstiden til Stigstuv begrenser muligheten til å gjennomføre Massiv. Vi trenger selvbetjeningshytte der eller i området! Planlegger du nye turer?

   2. Ah, selvsagt. Fikk ikke med meg at du skulle gå på ski. Da «seiler» du over vannet der vi knota:-) Regner med de ordner noe ang hytte Stigstuv. Fint du ga beskjed.
    Har alltid noen tanker og drømmer, men ingen spikra planer akkurat nå. Blir vel ingen lengre tur før snøen kommer nå:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s